Descargar Cos de Mestres Educacio Infantil: Temari Volum 2 en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Mestres Educacio Infantil: Temari Volum 2 en PDF de Varios Autores año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Mestres Educacio Infantil: Temari Volum 2
 • Autor del libro: Varios Autores
 • Fecha de publicación: 7/8/2017
 • Editorial: MAD
 • Páginas del PDF: 80
 • Idioma: Catalán
 • Incluye un resumen PDF de 6 páginas
 • ISBN: 9788414202197
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o Colección: Oposiciones
 • Valoración del libro: 4.48
 • Votos: 164
 • Descripción o resumen: La publicació que presentem té com a objectiu ajudar i orientar els mestres per al seu futur ingrés al Cos de Mestres en l'especialitat d'Educació Infantil, així com oferir un recurs útil per a aquells professionals que treballin en aquesta etapa. Aquest segon volum del temari desenvolupa els temes 14 a 26 del programa oficial de manera exhaustiva, amb un contingut actualitzat i adaptat tant a la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació (LOE), com a la Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE). Cada tema consta d'una introducció i una conclusió, tal com ho demanen els criteris d'avaluació dels tribunals, un esquema per tal que l'opositor tingui una visió global d'aquest contingut i li ajudi al seu estudi i memorització, així com una bibliografia actualitzada. En relació amb la legislació educativa, hem tingut en compte aquells preceptes de la LOE i de la LOMCE que estan connectats amb cada tema, però l'opositor o opositora haurà d'examinar i tenir present la legislació específica de la Comunitat Autònoma per la qual es presenti a l'oposició.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOCX - PDF - TXT - EPUB - RTF - DOC - WORD. Compresión disponible BZ2 - ZIP - RAR - 7-ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - Zippyshare - Google Drive - Ivoox - FreakShare - MEGA - Depositfiles - Dropbox

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Samuel Collado
 • Fecha: 24/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.94 de un máximo de 5
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros del año 2017

Otros libros de la editorial MAD