Descargar Sortir de l Armari Linguístic en PDF de Ferran Suay I Lerma

Descargar Sortir de l Armari Linguístic en PDF de Ferran Suay I Lerma año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Sortir de l Armari Linguístic
 • Autor del libro: Ferran Suay I Lerma
 • Fecha de publicación: 27/9/2013
 • Editorial: ANGLE
 • Páginas del PDF: 79
 • Idioma: Catalán
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • ISBN: 9788415695561
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o Colección: Filología
 • Valoración del libro: 4.21
 • Votos: 175
 • Descripción o resumen: Premi Lupa d'or atorgat per la Societat Catalana de Sociolingüística Catalanoparlants que canvien de llengua quan algú que parla castellà s'incorpora a la conversa; nou¬vinguts que aprenen català però que se senten menyspreats perquè tothom se n'estranya i se'ls adreça d'entrada en castellà; catalans 'cremats' de demanar als operadors telefònics que els atenguin en la seva llengua; gent arribada a Catalunya des d'altres indrets fa dècades i que no es llancen a parlar la llengua pròpia del país per 'vergonya'... Aquestes i moltes altres situacions lingüístiques, totes reals, apareixen en aquest llibre. Experiències més o menys estressants, causades per la situació de minorització de la llengua catalana. Els psicòlegs Ferran Suay i Gemma Sanginés, amb àmplia experiència en organització de Tallers per la Llengua, descriuen i analitzen aquestes situacions, que fins ara només tractava la filologia o la sociolingüística, en treuen conclusions i, des de la psicologia social, ens ofereixen pautes sobre com actuar per afavorir l'ús del català d'una manera còmoda. Una guia pràctica que dóna consells lògics i realitzables sobre com millorar la nostra conducta lingüística, eliminar prejudicis, aprendre a viure en català sense traumes i, de passada, contribuir a l'avenç social de la llengua.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - EPUB - DOC - PDF - TXT - JPEG. Compresión disponible RAR - CPIO - RPM - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Google Drive - Amazon Drive - MEGA - Dropbox - Mediafire

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Candela Martínez González
 • Fecha: 18/4/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.26 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Filología