Descargar Explica-M ho: 101 Preguntes Fetes per Nens i Nenes Sobre un Tema Apassionant en PDF de Katharina Von Der Garten

Descargar Explica-M ho: 101 Preguntes Fetes per Nens i Nenes Sobre un Tema Apassionant en PDF de Katharina Von Der Garten año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Explica-M ho: 101 Preguntes Fetes per Nens i Nenes Sobre un Tema Apassionant
 • Autor del libro: Katharina Von Der Garten
 • Fecha de publicación: 13/2/2018
 • Editorial: TAKATUKA
 • Páginas del PDF: 235
 • Idioma: Catalán
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • ISBN: 9788416003495
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o Colección: Infantil
 • Valoración del libro: 4.8
 • Votos: 120
 • Descripción o resumen: Per tal que la joventut actuï de manera responsable amb el seu cos i en els temes relacionats amb la sexualitat i l’amor és important que tingui a mà la informació des d’aviat. Però, què és el que han de saber els nens i les nenes de primària? Tant com vulguin, diuen els experts. I què volen saber? Això és el que podreu veure per les preguntes que fan, i que l’Explica-m’ho recull. Una àvia pot tenir fills? Una dona es queda embarassada cada vegada que fa sexe? Quants espermatozoides produeixen els homes? Hi ha animals gais? Es pot fer sexe sota l’aigua? Per què es pot perdre un bebè? La imaginació i les ganes de saber no tenen límits. Aquestes són algunes de les preguntes que trobareu en aquest llibre tan voluminós com informatiu i divertit.L’experimentada pedagoga sexual Katharina von der Gathen va treure d’una bústia les preguntes anònimes de l’alumnat de tercer i quart de primària que havia assistit a les seves xerrades sobre el cos, l’amor i la sexualitat. En aquest llibre l’educadora aplega les qüestions més destacades i les respon amb tota la franquesa i la cura necessàries i, sobretot, amb molt de respecte per allò que la mainada vol saber. Anke Kuhl, amb les seves il·lustracions d’estil còmic, interpreta aquestes preguntes amb molt d’humor, intel·ligència i sensibilitat.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - EPUB - TCR - OEB - TXT - ODT - DOC. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR.GZ
 • Servidores habilitados: Copiapop - Google Drive - MEGA - Dropbox - Torrent - Mediafire

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Micaela Del valle
 • Fecha: 30/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.12 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial TAKATUKA