Descargar Operació Urnes en PDF de Laia Vicens

Descargar Operació Urnes en PDF de Laia Vicens año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Operació Urnes
 • Autor del libro: Laia Vicens
 • Fecha de publicación: 27/1/2018
 • Editorial: COLUMNA EDICIONS S.A.
 • Páginas del PDF: 131
 • Idioma: Catalán
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • ISBN: 9788466423496
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o Colección: Ciencias Políticas y Sociales
 • Valoración del libro: 3.97
 • Votos: 137
 • Descripción o resumen: El llibre que teniu a les mans, Operació Urnes, és la crònica periodística de l'operatiu clandestí que va permetre que l'1 d'octubre del 2017 a Catalunya hi hagués urnes als col·legis electorals i es pogués celebrar el referèndum d'autodeterminació. Així, a partir del testimoni dels cervells de l'operació i dels seus principals protagonistes, molts d'ells amb pseudònim, descobrirem una història increïble que supera qualsevol relat de ficció. A partir de milers de voluntaris es va crear una xarxa popular, organitzada de forma secreta i piramidal, que va fer possible que el tresor més preuat arribés al seu destí. Un relat que sens dubte restarà per sempre a la memòria col·lectiva de moltes generacions. «Totes les urnes que ens han robat són meves». Qui es lamenta amb un ampli somriure és en Lluís, el cervell de l’operatiu que va permetre que el dia 1 d’octubre hi hagués urnes als 2.229 col·legis electorals que es van habilitar per al referèndum d’autodeterminació. Ell és l’escollit com a coordinador logístic de l’Operació Urnes. El tresor més buscat per les forces de seguretat espanyoles i el més esperat per milions de catalans que l'1 d'octubre volen exercir el dret a decidir. Perquè sense urnes no hi ha referèndum. Així de clar.»
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - TXT - DOCX - PDF - TXTz - DOC - HTMLZ - EPUB - RB. Compresión disponible 7-ZIP - TZO - RAR - ZIP - 7Z
 • Servidores habilitados: 4Shared - JustBeamit - Dropbox - Google Drive - Torrent - Mediafire - MEGA

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Mía López López
 • Fecha: 11/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.65 de un máximo de 5
Option 1

Option 2

Option 3
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.